Nog maar een paar dagen...
Heeii,
Het begint nu echt spannend te worden... Want over 3 dagen staan we al op schiphol!
Ik heb er echt heel veel zin in, maar ik vind het ook wel erg spannend, want ik heb nog nooit gevlogen -wel in een helicopter maar niet met een vliegtuig- en nu moet ik opeens10 uur in het vliegtuig zitten... Hopelijk verloopt de vlucht goed en komen we goed aan -niet qua kilo's- hihi.
We nemensowiezo 1 laptop mee, dus misschienkan ik ook nog op msn komen en anders laat ik hier weten hoe het is!
De laatste dingen regelen , koffers inpakken etc, en dan zitten we in de lucht!
Amerikaaa (& Dolphins), HERE I COMEEEEE!
Greets from Holland, Almost from Americaaaa!
xLindsey
Hoi Lindsey,
Wat spannend allemaal hea, het komt nu zo dicht bij!
Ik wil je vast heel veel plz wensen en ga er lekker van genieten! :D (maar dat komt wel goed denk ik zo)
Groetjes, Patries
Hey meis,
Ik wens jullie veel plezier toe daar in de States.
Geniet er maar van met z'n allen.
Groetjes voor jullie allen,
Marie-José x
heel veel plezieer!!
Xx
heey iedereen, heel erg bedankt voor de leuke reacties! Morgen eindelijk naar amerika! Heb er zin in!
xLindsey
Hee!
Echt super leuk dat je een blog bijhoudt! (:
-voor de zoveelste keer- xD Heeel veel plezier!
Xxxx.
Heeii Lindsey!
Inmiddels zit je al lekker in Florida :D ben zo jaloers.. haha.
Ik wil je alsnog heeeeel veel plezier wensen, maak er wat van!! En knuffel alle dolfijntjes daar even van me ;) Have fun!
xxx
Hi Lindsey!
Nog maar 2 nachtjes slapen en je mag met je dolfijnenvriendjes gaan zwemmen! Zo leuk voor je, je mama vertelde mij al hoe gek je op dolfijnen bent.
Geniet van alle fijne dagen in de USA, daar kan je je hele leven op terug kijken! Is zo waardevol.
Have fun! Groetjes van Nienke