florida-2010.reismee.nl

Dag 8 (3 augustus) Seaworld!

Helloo(:

Vandaag zijn we naar Seaworld geweest! We gingen rond half 11 er heen, en we gingen rond 8 uur terug. Het was echt heel leuk, hier komt het verslag!

Ik wilde perse als eerst naar dolphin cove, want daar kon je 3 visjes voeren aan de dolfijnen, voor 7 dollar. Dat wilde ik natuurlijk wel doen! Rond 11 uur was het al heel druk in de rij, terwijl het pas om 11:45 begon! Dus wij gingen al gelijk in de rij staan, omdat we wel een beetje vooraan wilden staan bij de dolfijnen! Toen het eindelijk 11:45 was, gingen we visjes halen en naarhet muurtje (heel klein) lopen waar de dolfijnen achter zaten in een heel groot verblijf. De visjes waren echt al heel snel op,maar ikheb wel genoeg kansen gehad om de dolfijntjes te aaien. Toen ik eerst gingaaien, en daarna pas een visje gaf, gaf de dolfijn zo'nseintje van; Waar blijft mijn vis nou? Hahah, snel maar gegeven, anders was die weggegaan. Toen we na het voeren en aaien klaar waren, gingen we de foto's kijken, die gemaakt waren tijdens het voeren van melissa en mij.Als je die wilt betalenzijn ze vaak best duur,dus wij maken hier een foto van een foto in amerika. In nederland zeggen ze daar gelijk iets van, maar hier vaak niet. Helaas ging een medewerker zeggen dat het niet mocht,dus deden we het maar stiekem, want ze warenbest leuk(: De foto's komen straks op de blog!Ze zijn wel gedraaid maar ik kan ze niet draaien van dancrasht mijncomputer.

Wezijn ook nog bij de orkashow ''Believe'' geweest! Echt een mega mooie show zeg!En we zijn ook nog bij de dolfijnenshow geweest, wat was ik graag op dat moment een trainster geweest zeg, het was zo gaaf! Surfen, staan en vanalles kunnen ze op en met een dolfijn!Zooooo mooi!

Nee, we hebben ons zeker niet verveel vandaag! We hebben ook nog roggen geaaid, zijn in de achtbaan ''De Kraken'' geweest (5xover de kop ;o), en we zijn heel vaak naar de dolfijntjes geweest! Soms waren ze heel dichtbij en gingen ze met hun staart spetteren, hihi, en ik heb ze ook heelvaak kunnen aaien, ze waren echt zo cute! Wil weer terug! Ws. zien wedeze vakantie nog een paar x dolfijnen, want we gaan naar een dierentuin waar ze ze hebben en we gaan met een boot waar je dolfijnen mee kunt spotten in tampa! Morgen verhuizen we trouwens naar tampa, en daar blijven we geloof ik nog 8hele dagen :D! Heb er zin in!

See you lateeeerr, alligator!

xLindsey

Marie-José

Dat was weer een mooi verslag meis... fijn dat je zo kunt genieten van alles.
Goede reis naar Tampa! :-)

Marie-José xx